info@baele-yves.be
+32 (0)476 38 87 13

Binnenafwerking

Ook voor de verdere afwerking na het isoleren kiezen we voor verantwoorde, duurzame materialen die mee zorgen voor een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Wand en plafond (dak)

Yves Baele Binnenafwerking heeft ruime ervaring met het volledige gamma aan droogbouwoplossingen die Fermacell gipsvezelplaten bieden voor afwerking van kelder tot dak, in renovatie of nieuwbouw, van vloer over wand tot plafond …
Geschroefd en gelijmd op houten of metalen regelwerk is deze beplating zeer stootvast, brandwerend, geluidsisolerend en geschikt voor vochtige ruimtes.

 

Parket

Het afwerken van vloeren gebeurt met massief parket. Afhankelijk van de ondergrond en de voorkeur van de klant kan dit een plankenvloer, samengesteld- of strokenparket zijn. De plaatsing gebeurt steeds met solventvrije parketlijm.
Voor het beste resultaat kiezen we ervoor het parket na plaatsing ter plekke af te werken. Na schuren volgt een behandeling met OSMO - parketolie. Deze producten zijn gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen, vrij van oplosmiddelen. Ze zijn zeer slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Uitgevoerde projecten met Binnenafwerking

Renovatie te Zottegem

Zottegem

Renovatie te Sint-Lievens-Houtem

Sint-Lievens-Houtem

Renovatie te Aalst

Nieuwerkerken - Aalst

Renovatie dak te Gent

Gent

Renovatie dak te Moeskroen

Moeskroen

Renovatie zolder te Deerlijk

Deerlijk

Nieuwbouw te Kortrijk

Kortrijk

Nieuwbouwproject te Kortrijk

Kortrijk

Nieuwbouw te Dottenys

Dottenys

Nieuwbouw te Merendree

Merendree